2001

 

29.10.2001

Právě jsme zakoupili nový Mixážní pult. Je od firmy Behringer - typ MX 2004. Blížší informace přidáme co nejdříve, a po otestování. 

31.8.2001

Co do budoucna? Chtěli bychom sehnat nějaké sponzora, protože financování aparatury je opravdu velice náročné, a proč vlastně ne. Vždyť je tolik firem, které někam vkládají své peníze. A známe spoustu kapel v okolí, které mají sponzora. 

A co je nového. Vlastně nic, ale jen jedna sranda. Do teď jsme si mysleli, že jsme slušná kapela. Ale, to že jsme komedianti, to jsem si nikdy nemyslel. Bylo to na oslavě narozenin, kde jsme hráli. Když jsme o půlnoci skončili, tak za námi přišlo malá holka (asi 3 roky) a ptala se komedianti, kam jedete. Tak nevím, co člověk ještě musí udělat pro to, aby si lidé mysleli, že je pouze slušný muzikant. 

15.7.2001

Právě jsme se s kapelou vrátili z dovolené. Hádejte kde jsme byli? Navštívili jsme místo posledního odpočinku největší naší country hvězdy Michala Tučného - Hoštice u Volyně (Samozřejmě, místo, kde se natáčela velice úspěšná série filmů Slunce, seno.....). Víte, koho jsme zde také potkali? No samozřejmě někoho z filmu. Nebyl to nikdo jiný než paní Konopníková (matka Vencu). Dovolená byla sice krátká, jenom víkend (v týdnu se muselo hrát), ale jinak velice zdařilá. Ve Strakonicích byl náhodou den otevřených dveří v pivovaru Nektar, takže jsme měli možnost si poslechnou i nějakou hudbu. Na nádvoří pivovaru vyhrávala Nektarka, (ta nás moc nepřesvědčila svým ozvučením), a proto jsme se přemístnili před pivovar, kde vyhrávala Malá kapela Nauše Pepíka ve složení trubka, trombón nebo Baskřídlovka, tuba (Baskytara), harmonika (klávesy), bicí. Zde jsme zůstali u piva asi 3 hodinky. Protože hráli opravdu výborně, jak dechovku, tak modernější hudbu. 
Co jsme, ale na naší cestě nečekali, že se dostaneme do hostince, kde vedle v sále hráli Jihočeští Babouci a kolem půlnoci zpustili i dnes velký hit Mašinku. Na dovolené jsme ještě navštívili České Budějovice, Hlubokou nad Vltavou, Netolice, ale zde už jsme z muzikantského hlediska neviděli nic zajímavého. 

5.6.2001

Také by se slušilo trošičku ještě doplnit údaje o naší kapele. Už delší dobu nám občas chodí na zábavy pomáhat zpěvačka Jana. Pár zábav už s námi také odzpívala a zatím se jenom lepší a lepší. Snad to tak bude i dál. Zatím zde s ní nejsou žádné fotky, ale snad brzo přibudou. 

1. června se po dvou letech konal muzikantský sraz. Tentokrát se organizace ujala skupina 
Secret z Jemnice. No začátek nebyl růžový, ale nakonec jsme si všichni pěkně zahráli, i když nás tam bylo opravdu pomálu. Pouze pár lidí od Secretu, my a 3 naši kamarádi z Třebětického Agrotonu. Mimochodem, Ti už mají opět novou zpěvačku. Vlastně staronovou. Už je to opět Lenka, která s nimi začínala před už se dá říci dost dlouhou dobou. 

Už máme konečně světelnou aparaturu!!!!!! 
Koupili jsme ji teď během března 2001. No a co to vlastně všechno je? 

1, 4x světelné reflektory PAR 56 o výkonu 300W. 
2, Světelný ovladač Ryger AX 4. Obsahuje vestavěný mikrofon na snímání hudby. 
Anebo lze použít jeho 16 automatických programů. 
3, 2x hliníkové stativy, které jsme trochu upravili. 
4, 2x halogenová lampa 150W. Tu využíváme na svítění o pauzách, ale občas i 
skoro jako stroboskop . 
Zatím jsme světla vyzkoušeli jenom párkrát, ale jsme velice spokojeni. 
Snad zde brzo uvidíte také fotky z přípravy této aparatury.